Considerations To Know About Borduren en opdrukken in arnhem

Wiki Article

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Super snelle support en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik in excess of een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen emblem of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Voordat ik uw symbol borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Tremendous snelle service en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over more info het resultaat.

Super snelle service en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page